Tuesday, 6 June 2017

COMPLEXION 6 WHITENING DRIPPING SHAH ALAM CANTIK RAYA

CANTIK RAYA 
Image may contain: 1 person, text and close-up

Just nak share macam mana nk maintain kulit bagi putih sebualan sekali buat Whitening Gluta IV Drip settle. Benda ni la Mizz Ellyn dok duat dari 3 tahun lepas untill now tapi now dh jarang2 sikit laa Mizz Ellyn buat 2 bulan sekali ke 3 bulan sekali sebab busy xda masa sangat, tapi skin still bole maintain.. Cuma kalau nk gebu lagi kena buat kerap2 sikit la
macam sekarang ramai yg nak prepare nak cantik raya nanti.
Bole la mula2 dari sekarang sebab sempat nak menggebus gebaskan kulit yg kusam dan malap tu hehe.. termasuk la Mizz Ellyn sekali ☺️ bukan apa Mizz Ellyn penat nak makan vitamin utk kulit sbb kena disiplin everyday nak kena makan baru ada result.. so kadang2 terlupa jugak kalau dh busy sampai dekat seminggu skip vitamin tu. Hancus program nak memutihkan kulit tu. Last2 bazir je beli2 tapi x makan.

So Mizz Ellyn memang suka Drip je senang lepas drip xyah fikir hari2 nk telan vitamin cantik kulit. Just telan vitamin utk healthy life je la.
Kalau nak cuba cara Mizz Ellyn bole la uollss tanya lebih lanjut and whatsapp dorang2 ni atau uollss bole tinggalkan contact number dalam ruang
comment di bawah ni 😉👌
👇👇👇👇👇👇

📲MIZZ NURIN 012-9409372
📲MIZZ FIZA 011-12825902

Image may contain: 2 people, people smiling

Image may contain: 1 person, sunglasses, selfie and close-up

Image may contain: 2 people, selfie and close-up

Image may contain: 2 people, people smiling, people standing

Image may contain: 2 people, people smiling, people sitting

Image may contain: 1 person, smiling, sitting
Post a Comment