Monday, 5 June 2017

Complexion 6 Plus WHITENING DRIPPING terbaik Shah Alam

Assalamualaikum sorry lewat2 baru la sempat Mizz Ellyn nak upload pasal COMPLEXION 6 & COMPLEXION 6+ ni.. Almaklumlah busy sangat2 bulan ni.
Apa pun Mizz Ellyn x pernah lupa ye nak share pada FB friends Mizz Ellyn ni.
Kita suka apa2 tentang kecantikan.. dan kita suka kalau orang lain pun nak jadi cantik juga. Mizz Ellyn pun suka tengok.. Apa pun harus bijak membeli menang memakai.. ok ni Mizz Ellyn nak habak sikit kat FB friends.. Ni la die vitamin whitening dripping favourite Mizz Ellyn kalau uollss nak tau.
Sebab apa?? Sebab RESULT dia  yang buat Mizz Ellyn suka. I dah maintain lama uollss dengan vitamin ni. Giler x cantikk..!!! Kalai ikut rules betul  bagi timing sikit.. confirm la menjadi.. makin lama meletoppss kulit uollss.. tapi kena kos sikit laa.. Cantik kena beli ye.. xda FREE!
U invest.. and the end u get what u want.
Ni ada info sikit tentang COMPLEXION 6+
================================= Pemutihan: Vitamin C yang beredar di dalam badan akan bertindak sebagai agen penghadang cahaya, membentuk perlindungan daripada cahaya UV, pada masa yang sama menghalang pemendakan melanin (pigmen hitam yang mengelapkan kulit). Oleh sebab kebolehannya yang boleh memutihkan kulit, ia telah menjadi rahsia untuk kulit yang putih, halus dan muda di kalangan selebriti serata dunia.
Rejuvenasi Kulit:Vitamin C di dalam produk ini akan menstimulasikan sintesis kolagen secara sistematik dan seterusnya menghasilkan kulit yang lebih tegang, halus dan kenyal. Kolagen yang digunakan dalam produk ini menghasilkan pemulihan serta-merta terhadap paras kolagen dalam badan dan menghasilkan rejuvenasi kulit dengan lebih cepat.
Menguatkan Imun & Anti-Inflamasi: Ia digunakan untuk melegakan jangkitan akut, terutamanya semasa jangkitan selsema.


===========================
Direct Whatsapp saja 😊
BOOKING SLOT
📲MIZZ NURIN 012-9409372
📲MIZZ FIZA 011-12825902

HQ: 010-8061350
Untuk hubungi SALON : 03-55194159
 ===========================

#complexion6plus #complexion6 #whiteningdripping #whiteninginjection #whiteningskin #suntikvitaminc #putihgebu #vitamindrip #glutax #suntikputih #suntikmuka #glutax300gs #glutax #glutax1000gx #glutax600gs #gebugebas #cantik2015 #cantik #cindella #cinderella #cindellawhitening #mixingwhite #whiteningdripping #whiteningdrip #whiteninginjection #complexion6
Post a Comment