Friday, 15 December 2017

WHITENING SUPER WHITE DRIPPING COMPLEXION 6 CANTIK RAYA PROMO RAYA

Assalamualaikum sorry lewat2 baru la sempat Mizz Ellyn nak upload pasal COMPLEXION 6 & COMPLEXION 6+ ni.. Almaklumlah busy sangat2 bulan ni sibuk dengan PROMO RAYA kan

Image may contain: text

Image may contain: 1 person, text

Apa pun Mizz Ellyn x pernah lupa ye nak share pada FB friends Mizz Ellyn ni.
Kita suka apa2 tentang kecantikan.. dan kita suka kalau orang lain pun nak jadi cantik juga.

Mizz Ellyn pun suka tengok.. Apa pun harus bijak membeli menang memakai.. ok ni Mizz Ellyn nak habak sikit kat FB friends.. Ni la die vitamin whitening dripping favourite Mizz Ellyn kalau uollss nak tau.
Sebab apa?? Sebab RESULT dia yang buat Mizz Ellyn suka. I dah maintain lama uollss dengan vitamin ni. Giler x cantikk..!!! Kalai ikut rules betul bagi timing sikit.. confirm la menjadi.. makin lama meletoppss kulit uollss.. tapi kena kos sikit laa.. Cantik kena beli ye.. xda FREE!
U invest.. and the end u get what u want.
Ni ada info sikit tentang COMPLEXION 6+
=================================

 Pemutihan: Vitamin C yang beredar di dalam badan akan bertindak sebagai agen penghadang cahaya, membentuk perlindungan daripada cahaya UV, pada masa yang sama menghalang pemendakan melanin (pigmen hitam yang mengelapkan kulit). Oleh sebab kebolehannya yang boleh memutihkan kulit, ia telah menjadi rahsia untuk kulit yang putih, halus dan muda di kalangan selebriti serata dunia.


Rejuvenasi Kulit:Vitamin C di dalam produk ini akan menstimulasikan sintesis kolagen secara sistematik dan seterusnya menghasilkan kulit yang lebih tegang, halus dan kenyal. Kolagen yang digunakan dalam produk ini menghasilkan pemulihan serta-merta terhadap paras kolagen dalam badan dan menghasilkan rejuvenasi kulit dengan lebih cepat.
Menguatkan Imun & Anti-Inflamasi: Ia digunakan untuk melegakan jangkitan akut, terutamanya semasa jangkitan selsema.
Untuk pertanyaan bole Whatsapp 
===========================
UNTUK BOOKING SLOT 📆 @ PERTANYAAN MAKLUM BALAS *Direct Whatsapp saja link dibawah night 👇👇👇

📲http://mampuchantek.wasap.my
📲http://cantikselalu.wasap.my
📲http://cantikpersiscelebriti.wasap.my
📲http://cantikpersisHQ.wasap.my

☎️ *Untuk hubungi SALON : 03-55194159*
 ===========================

Image may contain: text

Image may contain: 8 people, people smiling






Post a Comment