Tuesday, 9 February 2016

Nak KAHWIN?? Nak spa manjakan diri tapi ON BUDGET?? Moh datang dekat CELEBRITÍ SPA gitew. Jom bakal-bakal PENGANTIN


Nak KAHWIN?? Nak spa manjakan diri tapi ON BUDGET?? Moh datang dekat CELEBRITÍ SPA gitew.. Jom bakal-bakal PENGANTIN, haluskan kulit badan buang daki-daki tu. Nk KAHWIN supprise sikit untuk bakal SUAMI nanti ya. Ramai yang nak kahwin datang sini buat rawatan SPA BRIDAL🛀💆💅💍👰
Berminat??
CELEBRITÍ SPA buka setiap hari dari 11 pagi hingga 8 malam. Cepat booking tarikh & waktu untuk temujanji. Whatsapp 




MIZZ NURIN 012-9409372
MIZZ FIZA 011-12825902

👍 🌸JOM MANJAKAN DIRI UOLLSS🌸
📞📞📞CALL 03-55194159
Follow IG👇🏻👇🏻👇🏻
@spa_best_murah
@spa_best_murah
@spa_best_murah

SPA 3 dalam 1, FULL BODY MASSAGE + BEKAM + SAUNA. Wahhh syokknyaa 2jam lebih RM148 MURAHH!!


Ermm best kan kalau dapat layan SPA.. Relaxx gitu uollss..
NAK CARI MASSAGE MURAH TAPI SEDAP? BADAN RASA LETIH & STRESS? 
NOW PROMOTION ADA FULL BODY MASSAGE, CUPPING & SAUNA !! NOW RM148 jerr dari harga rm198. Hanya untuk WANITA sahaja! BOOKING SLOT NOW NOW NOW.. PROMOSI sampai habis bulan ni jer.. CELEBRITÍ SPA buka setiap hari dari 11 pagi hingga 8 malam. Cepat booking tarikh & waktu untuk temu
janji.
Whatsapp 📲

MIZZ NURIN 012-9409372

MIZZ FIZA 011-12825902

JOM CANTIK LAYAN MASSAGE UOLLSS🌸
📞📞📞CALL 03-55194159
Follow IG👇🏻👇🏻👇🏻
@spa_best_murah
@spa_best_murah
@spa_best_murah


#facial #facialshahalam #celebritisecretset#celebritisecret #skincare #shahalamsek7#shahalam #bestserviceinshahalam #spacelebriti#spabridal #facialpengantin #facialkahwin #cantik#cantikkulitmuka #bridaltreatment #SpaShahAlam#rawatanmuka #pusatkecantikan #kecantikan#beautysalon #salon #AirellynBeautyStudio#airellyn #celebritiskinexpert#bodymassage #urutanbadan #manjakandiri #aromatherapymassage


BRIDAL SPA TREATMENT 👰Nak KAHWIN?? 🛀🌹Nak spa manjakan diri tapi ON BUDGET?? 🙋🙋🙋Moh datang dekat CELEBRITÍ SPA gitew.. Jom 👰bakal-bakal PENGANTIN, haluskan kulit badan buang daki-daki tu. 🌸Nk KAHWIN supprise sikit untuk bakal SUAMI nanti ya. Ramai yang nak kahwin datang sini buat rawatan
💋SPA BRIDAL RM198 masa 2 Jam 30 min. Harga asal rm398. 📢📢Jangan lepaskan peluang untuk memiliki kulit badan cerah, halus & mulus utk bakal suami anda👰🌹.. Berminat??
CELEBRITÍ SPA buka setiap hari dari 11 pagi hingga 8 malam. Cepat booking tarikh & waktu untuk temujanji.
💋FACIAL PENGANTIN RM68 masa 1Jam. Harga asal RM128. 📢📢Jangan lepaskan peluang untuk memiliki wajah idaman anda.. Whatsapp
MIZZ ANESSA 019-6348332
MIZZ NURIN 012-9409372
SIS ROSE 011-23406905
JOM MANJAKAN DIRI UOLLSS
CALL 03-55194159
Follow IG
@spa_best_murah
@spa_best_murah
@spa_best_murah











BUANG BULU ROMA HINGGA KE AKAR NYA TANPA RASA SAKIT. KULIT LICIN & BERSIH

Tak dinafikan ramai di kalangan wanita juga punya bulu kaki yang lebat. Malah ada yang berbulu kerinting di betis membuatkan mereka segan dengan kaki mereka sendiri.   Bayangkan sekiranya anda memiliki rambut atau bulu roma terlalu lebat di kawasan yang tidak sepatutnya terutama di atas bibir yang menampakkan seperti misai, pada ketiak dan kaki?
Pasti hal ini menimbulkan rasa kurang senang apatah lagi bagi wanita yang gemar berdandan cantik dengan skirt atau gaun tanpa lengan. Sebenarnya memiliki bulu roma yang terlalu lebat atau berlebihan bukanlah sesuatu yang luar biasa.

Namun, bagi kebanyakan wanita mahupun lelaki, ia bagaikan satu mimpi ngeri dan amat memalukan. Tambah pula apabila ada wanita memiliki kaki yang cantik dan licin tanpa ditumbuhi seurat bulu atau ketiak yang bersih tanpa kesan hitam atau bekas cabutan bulu roma. Mengapa setiap orang mempunyai pertumbuhan rambut dan bulu roma yang tidak sama?

Menurut Pakar Kecantikan Estetik, Pusat Perubatan iHeal, Dr Abrizah Ousman, bulu roma terbentuk dalam satu folikel rambut iaitu satu struktur kantung yang dijumpai di bawah kulit. Setiap orang mengalami pertumbuhan bulu yang berbeza bergantung kepada keturunan, umur, berat badan, metabolisme, aktiviti hormon dan ubat-ubatan tertentu.
 Perkara ini kadangkala menimbulkan kebimbangan pada perempuan tersebut tentang 'kelebihan' yang barangkali membuatkan dirinya dicemuh masyarakat. Untuk pengetahuan semua, dalam konteks islam, pembuangan bulu kaki atau mana-mana bulu di badan selain muka adalah dibenarkan jika ia dapat menambahkan kecantikan dirinya atau untuk menambat hati suami (suami ye, bukan untuk tontonan umum) ataupun untuk mengelakkan malu di khalayak ramai. Jadi rajin-rajinlah anda membuang bulu untuk cantik ya!
Ramai ketahui, mencukur bulu sangat popular di kalangan wanita, namun kesannya sangat membuatkan seseorang tidak senang duduk. Ya, bercukur membuatkan kulit anda gatal.

Jadi sebagai alternatifnya, anda boleh mencuba WAXING.


booking tarikh & waktu untuk temujanji.
Whatsapp 📲

MIZZ NURIN 012-9409372
HQ 010-8061350

👍 🌸JOM CANTIK LAYAN MASSAGE UOLLSS🌸
📞📞📞CALL 03-55194159
Follow IG👇🏻👇🏻👇🏻
@spa_best_murah
@spa_best_murah
@spa_best_murah








FACE INJECTION MESOTHERAPY PLACENTA PENYELAMAT KULIT DARI JERAWAT, ROSAK DAN BERLOPAK-LOPAK!!





Manfaat Ekstrak Placenta Lucchini:
 ✔Menghilangkan kedutan, jerawat, kantung mata dan kulit kusam.
Merangsang regenerasi epidermis untuk kulit halus, lembut dan lebih bersinar
✔Mempromosikan pembentukan pembuluh darah baru dan saraf sehingga mengarah untuk meningkatkan respirasi sel.
✔Menyeimbangkan hormon terutama pada menjelang menopause, mengatur periode dan mengurangkan sakit senggugut. Sebagai pengubatan alternatif untuk Terapi Hormon (HRT).
✔Menormalkan hormon sehingga mengurangkan pigmentasi dan bintik-bintik yang disebabkan oleh ketidakseimbangan hormon.
✔Mengubati infertilitas dan sterilitas serta meningkatkan pemulihan setelah melahirkan.
✔Merangsang pertumbuhan sel kulit, regenerasi dan mempercepat perbaikan melawan penuaan, cedera otot, hilangnya kolagen baik pada kulit, tulang rawan, dan jaringan syaraf.
✔Membantu mengatur sistem saraf otonom dan mengubati radang saraf.
Mengubati penuaan dini dan keausan organ utama, asma, gangguan pencernaan, dan alaahan.
#suntikvitaminc #ivdrip #jerawat #gebugebas#putihgebu




ORIGINAL & X ORIGINAL

Hati2 pada yang sibuk mengejar NAK MURAH, NAK MURAH.. dapat yg FAKE!! AWAS🔥🔥
Mesti ada beza MAHAL & MURAH!
Anda beli barang harus tau.. Tengok pada gambar tu.. yang banyak buih tu adalah yang ORIGINAL manakala yang xda buih tu FAKE!! Macam mna nak tau?? Anda GONGCANG DULU BOTOL tengok ada buih atau xda. Dari situ kita bole tau.
INGAT!!!
#vitaminkulit #placentalucchinisheep #placenta#suntikvitamin


Antara pelanggan yang menjalni rawatan 
MESOTHERAPY FACE INJECTION PLACENTA untuk merawat kulitnya. Hasilnya Alhamdulillah sangat2.
Ramai diluar sana yg mengalami masalah kulit jerawat yang sangat-sangat teruk seperti 
1) JERAWAT PASIR 
2) JERAWAT YANG TAK HENTI-HENTI
3) JERAWAT DISEBABKAN HORMON
4) JERAWAT DISEBABKAN RESDUNG
5) JERAWAT DISEBABKAN STRESS
Anda buntu!! Kami ada penyelesaiannya.
✔MESOTHERAPY FACE INJECTION PLACENTA ✔MEAOTHERAPY FACE INJECTION PENYELAMAT KULIT DARI ROSAK DAN BERLOPAK-LOPAK AKIBAT JERAWAT YANG TERUK!!
CALL @WHATSAPP NOW NOW NOW 0193044159
#lucchini #placenta #jerawat #suntikvitaminc#faceinjectionlucchini #suntikmuka #jerawat #resdung#faceinjection










Alhamdulillah 😘😘😘sofa customer happy dengan result sebelum dan selepas. Maintain DRIP GLUTAX 300GS+PLACENTA selama 5 bulan, bermula DECEMBER 2014 sehingga kini APRIL 2015. Inilah hasilnya kulit jadi halus mulus cerah dan putih berseri tanpa cela. 
Uollss bila lg nk mula? Masih nk tunggu2 lg? Lambat laa nk cantik macam tu.. 🌸JOM CANTIKAN DIRI UOLLSS
📞📞📞CALL @WHATSAPP 📱0193044159
‪#‎cantik‬ ‪#‎ivdrip‬ ‪#‎suntikvitaminc‬ ‪#‎whitening‬ ‪#‎gebugebas‬ ‪#‎putihgebu‬‪#‎GLUTAX300GS‬ ‪#‎lucchini‬ ‪#‎placenta‬

Contoh masalah kulit yang dialami.
Ramai diluar sana yg mengalami masalah kulit jerawat yang sangat-sangat teruk seperti 
1) JERAWAT PASIR 
2) JERAWAT YANG TAK HENTI-HENTI
3) JERAWAT DISEBABKAN HORMON
4) JERAWAT DISEBABKAN RESDUNG
5) JERAWAT DISEBABKAN STRESS
Anda buntu!! Kami ada penyelesaiannya.
✔FACE INJECTION PLACENTA ✔LUCCHINI PENYELAMAT KULIT DARI ROSAK DAN BERLOPAK-LOPAK!!
🌸 CALL @📱WHATSAPP NOW NOW NOW📞📞📞0193044159
#lucchini #placenta #jerawat






Just nk share ni customer i tadi dtg dh buat cucuk muka LUCCHINI yang ke-2 kali ye.. haa lihat kesannya..
Sebelum ni sis ni mempunyai masalah kulit yg sangat teruk dan susah nak rawat.. tapi selepaa je buat rawatan ngn Cik Taa inila hasilnya..
🌸Cik Taa just nk tolong je sedaya upaya pada yang mempunyai masalah yg sebegini. Bukannya apa kesian tengok kulit yg dah rosak. 😘😘Tapi jangan kesal.. masih belum terlambat uollss.. Cik Taa ada jalan penyelesaiannya.. so apa tunggu lagi.
🌸JOM CANTIKAN DIRI UOLLSS
📞📞📞CALL @📱WHATSAPP 019-3044159 NOW NOW NOW..
‪#‎jeragat‬ ‪#‎jerawat‬ ‪#‎putihgebu‬ ‪#‎masalahkulit‬ ‪#‎lucchini‬ ‪#‎placenta‬ ‪#‎suntikmuka‬‪ #‎shahalam‬