Saturday, 1 October 2016

OXYGEN FACIAL THE BEST SHAH ALAM






BAGAIMANA NAK GORGEOUS SELALU INI TERUJA MELIHAT PERUBAHAN DIRINYA SELEPAS BUAT RAWATAN!!
.
.
"dan hasilnya...sangat flawless... segala kusam-kusam segala parut semakin cerah yang hitam-hitam tu mula hilang...pigmentation yg halus-halus dah pudar.. memang recommended sangat buat OXYGEN FACIAL TREATMENT ni... yang paling penting kulit jadi anjal. Wahhh kembali muda gituu ye.
.
.
Bayangkan, kawan2 tegur, 'amboi, flawless nye kulit!' sambil mengedip-ngedipkan bulu matanya.. (tak pun dia simpan dalam hati sebab jeles..hihi) .
.
Jadi, pastikan sis semua dah secure slot dengan therapist kami yang mesra dan berpengalaman.
.
Simple, cuma komen/ whatsapp "Saya nak diskaun!"
p/s: komen sekali je cukup hehe.. kami pm/ Whatsapp diskaun tu..

Whatsapp:
📲MIZZ NURIN 012-9409372
📲MIZZ FIZA 011-12825902
HQ: 0355194159
.
P/s: Gentle reminder untuk lovelies sekalian. Waktu operasi SALON masa 11 pagi - 8 malam. Kecuali hari KHAMIS TUTUP.
Oleh itu, temujanji awal sangat dialu2kan untuk keselesaan lovelies. Utk pertanyaan dan temujanji anda dijawab pantasssss, sila call / whatsapp:
.
AIRELLYN BEAUTY STUDIO
Jalan Kristal K7/K, Seksyen 7, 40000 Shah Alam, Selangor
Map:
CANTIK PERSIS CELEBRITI

Follow IG👇🏻👇🏻👇🏻
@spa_best_murah
@spa_best_murah
@spa_best_murah
Post a Comment