Wednesday, 17 June 2015

PROMOSI RAMADHAN. FACIAL TREATMENT + FREE URUT KEPALA + FREE BUFFING KUKU. FACIAL RAYA, FACIAL SHAH ALAM, FACIAL MURAH


PROMOSI RAMADAN





JOM CANTIKAN DIRI UOLLSS
FACIAL RAYA.. CANTIKAN MUKA
BZ DAY...ramai giler nak cantik b4 puasa dan raya nanti, takut nanti puasa tak sempat nak buat, tapi jangan bimbang...bulan puasa kita akan beroperasi dari 10am - 6pm..kalau yang tak sempat nak buat lagi uols...kalau nak kami tunggu pun boleh, tapi make sure kena make appointment dulu....kita tunggu client kita bagi CANTIK CANTIK GITEW.....
So cepat cepat cepat
Now ada 15% discount dan dapat VOUCER lagi tau
MELETOP UOLLSS...


FACIAL TREATMENT + FREE URUT KEPALA + FREE BUFFING KUKU

Wooow meletop uollss!!!! banyak giler treatment yang di sediakan dari

@spa_best_murah sangat terbaik tau..

Kami menyediakan pelbagai services tau...


HARGA PAKEJ INI RM90 sahaja....murah kan
Dah lah terbaik,macam2 serum kita letak,serum collagen, vitC, serum whitening.
Woowowowo menengis lah orang tengok lepas buat facial nanti...so sapa2 nak buat time RAMAHDAN NI..boleh lah make appointments tau...

 JOM CANTIKAN DIRI UOLLSS
CALL03-55194159 @ WHATSAAP 011-27174100 NOW NOW NOW

DAPATKAN VOUCHER PROMO RAMADHAN SEHERA!!