Rabu, 12 Mac 2014

RF FACE LIFTING FACIAL TREATMENT(MENEGANGKAN WAJAH YANG KENDUR, MENGANJALKAN KULIT & ANTI PENUAAN)Radiofrekuensi dijadikan tumpuan segmen yang menawarkan rawatan "face lift" dan kontur tanpa sebarang suntikan atau pembedahan. Ia mampu menganjalkan kulit yang kendur, mencairkan lemak lebihan bawah dagu serta mengaktifkan sistem bio stimulation pada lapisan bawah kulit. Resultnya bole nampak serta merta, tetapi rawatan sebegini kita perlu repeat, untuk hasil yang memuaskan ia tidak bole dilakukan sekali. kebiasaanya perlu dilakukan 6 session ke 10 session untuk hasil lebih baik yang anda mahukan. Rawatan ini adalah proses reduction cellulite, firming by part. 18tahun ke atas bole mencuba rawatan ini.


INI BUKAN RAWATAN BIASA! Ia adalah rawatan facial tercanggih yang menggunakan mesin RF (RADIO FREQUENCY) yang biasanya digunakan DOKTOR PAKAR di klinik-klinik astetik. Rawatan klinikal yang biasanya berharga RM500++ setiap sesi ini sangat berkesan membakar lebihan lemak, membentuk bahagian yang kendur, merawat limfatik, menganjalkan kulit & meningkatkan elastisitis kulit. HASILNYA-->> 

✔ RF FACE LIFTING FACIAL TREATMENT (2 JAM RAWATAN)
Harga Biasa: RM540
KINI OFFER >>PROMOSI: Hanya serendah RM198 Sahaja!

Malah, anda akan menikmati 8 bonus PERCUMA
✔ Skin Analysis using Skin Scanner (PENTING!) 
✔ Total Eye Care
✔ Neck Facial
✔ Shoulder Massage
✔ Facial voucher worth RM48
✔ Body Spa voucher 50% off
✔ PERCUMA! Membership Card 
✔ PERCUMA! H2O home care serum

BOOKING SLOT ANDA SEKARANG, HANYA SEMUDAH ABC: 

[SMS/WhatsApp kod di bawah:
<FACELIFT> ke 011-2717 4100]
atau hubungi kami ke 03-55194159

AIRELLYN BEAUTY STUDIO (100% milik Bumiputera) merupakan pilihan TEPAT anda. Kami adalah pakar FACE LIFTING semenjak 2009 lagi. Kini, lebih 150 orang pelanggan berpuas hati yang mendapatkan perkhidmatan dari kami setiap bulan. JANGAN RISAU... KEPUASAN ANDA DIJAMIN!

Pasukan terapis profesional kami sedia membantu anda. Pastikan anda SMS/WhatsApp kami sekarang sebelum jadual kami penuh..

============
PROMOSI TERHAD! 
UNTUK 30 BOOKING TERAWAL SAHAJA! 
BERTINDAKLAH SEKARANG!
============

[SMS/WhatsApp kod di bawah:
<FACELIFT> ke 011-2717 4100]


Airellyn Beauty Studio
No.6a, 1st floor, jalan kristal k 7 /k, seksyen 7, 40000 shah alam. Selangor.
 Careline 03-55194159

REVIEW PELANGGAN DARI FACEBOOK
 


PELANGGAN-PELANGGAN KAMI YANG BERPUAS HATI

Tiada ulasan: